За фирмата  |  Kонтакт  | 
home


Уважаеми клиенти,

Тази година Fresenius Medical Care отбелязва своята 25-та годишнина. Във връзка с този специален повод бихме искали да обърнем поглед назад към нашата история, но също така и напред към нашето бъдеще.
Когато основахме Fresenius Medical Care през 1996 г., визията ни бе да създадем бъдеще, което да е достойно всеки ден за нашите пациенти по целия свят.
През изминалите 25 години останахме верни на тази визия, поставяйки пациентите си на първо място във всеки наш ангажимент – от осигуряването на модерно здравеопазване до предлагането на висококачествени продукти за диализа. Работихме непрестанно, за да разширяваме портфолиото си от продукти, с които да отговорим на нуждите на пациентите не само по отношение на диализата, но също така например и в областта на интензивните грижи.
Ясният фокус на нашата визия е основният двигател в несигурното време на пандемия, когато трябва да реагираме дори още по-бързо и по-ефективно.
Но тези постижения не са всичко, което можете да очаквате от нас. Днес и в бъдеще можете да разчитате на нашата качествена грижа, отлична логистика и дистрибуция, чиято цел е да получавате нашите продукти, когато се нуждаете от тях. Казано накратко, ще получавате това, от което се нуждаете, когато се нуждаете от него, за да могат и Вашите пациенти да получат същото.
Днес искаме да Ви благодарим, че ни се доверихте! Обещаваме и занапред да доставяме модерни продукти, изключително обслужване на клиентите и действително надеждна верига на доставките.
Оставаме ангажирани с предоставянето на отлично обслужване днес, всеки ден, през следващите 25 години, а и след това.

С уважение,


П.П. Приложено ще намерите кратко описание на историята на Fresenius Medical Care, нашата визия и ангажимент.