Начало  |  За фирмата  |  Kонтакт  | 

Фрезениус Медикъл Кеър България

"Фрезениус Медикъл Кеър България" ЕООД е регистрирана през юли 2000 г. в гр. Габрово, като дъщерна фирма на Fresenius Medical Care, Германия и е вносител за България на медицински продукти и услуги за диализното лечение на болни с хронична и остра бъбречна недостатъчност. Фирмата е единствен и изключителен представител за България и предлага широка гама продукти за хемо- и перитонеална диализа като отговаря на всички изисквания на една съвременна и eфективна медицина в тази област. В момента нашата фирма предлага цялостни решения за диализни центрове, както и ситеми за домашно лечение в областта на перитонеалната диализа.

Основна част на нашата дейност са продуктите и услугите в областта на лечението на бъбречни заболявания, включващо апарати, аксесоари и разтвори за всички видове хемо- и перитонеална диализа. Освен това, фирмата ни осигурява компютърни системи и софтуер за on-line наблюдение на различни диализни параметри и анализ на качеството на диализното лечение. Всички тези продукти и аксесоари са запазена търговска марка на Fresenius Medical Care.

"Фрезениус Медикъл Кеър България" ЕООД е разработила национална система за доставки на консумативи и техника за болниците и диализните центрове.